Microbiologie en kunststof zijn 2 totaal verschillende werelden. Jaren geleden waren we op zoek naar een partner met verstand van kunststof, prototyping  en productie van kunststof onderdelen.
Bij het ontwikkelen van nieuwe technologie voor het analyseren van bacteriën werken we als kennispartners nauw samen met JB Ventures als het gaat om de kunststof onderdelen die we gebruiken
De ontwikkeling van een microbiologische analyzer is complex en de eisen die gesteld worden aan de onderdelen zijn niet alledaags.
Zo moet het materiaal bestand zijn tegen diverse chemicaliën, mag het niet fluoresceren en moet het DNA/RNA vrij zijn. JB Ventures denkt daarin met ons mee.

Samen met JB Ventures zijn we het hele traject van ontwikkeling, prototyping en productie de afgelopen jaren al meerdere keren doorgelopen. Want de ontwikkeling van onze technologie staat niet stil en zo hebben we al een paar keer een nieuw product kunnen ontwikkelen met de hulp van JB Ventures. Dat verloopt altijd heel prettig. Gezamenlijk overleggen over de mogelijkheden, dan gaat JB aan de slag met tekeningen het maken van een eerste prototype, dat wij dan weer uitgebreid kunnen testen. Het vervolgens omzetten naar productie is iets waar wij helemaal niet naar hoeven om te kijken, dat ligt helemaal bij JB Ventures.

Door de fijne samenwerking hoeven wij ons over veel zaken niet druk te maken en kunnen wij ons concentreren op onze C-FISH technologie en weten we dat alles wat met kunststof te maken heeft in goede handen is.

Bekijk onze cases

We vertellen graag meer

Gerelateerde cases

Biotrack

Biotrack

Kuppmen Music Carbon Drumsticks

Kuppmen Music Carbon Drumsticks