Totaaloplosser in kunststof

Bij JB Ventures helpen wij ondernemers en ontwikkelaars kansrijke concepten te verwezenlijken in innovatieve sectoren waar behoefte is aan nieuwe oplossingen. Wij zijn een compact bedrijf en een betrokken partner voor het totale ontwikkeltraject. Wij zijn sterk in het ontwikkelen, prototypen, produceren en assembleren van kunststof producten met hoge kwaliteit en toegevoegde waarde. Dit doen wij al meer dan 30 jaar voor een gestaag groeiende klantenkring.

Kom langs in Nijverdal

Productontwikkeling werkt een stuk effectiever als je langs kunt komen, kan bespreken, vasthouden en zien waar het over gaat. JB Ventures onderscheidt zich vooral door het samenbrengen van kennis, productontwikkeling, prototyping, matrijzenmakerij én spuitgieterij onder één dak op onze locatie in Nijverdal. Je bent welkom om het allemaal van dichtbij te bekijken. Maak een afspraak en vertel ons meer over je project. Dan vertellen wij meer over alle mogelijkheden.

Éen totaalpartner

In plaats van verschillende partijen één solide partner voor het complete ontwikkeltraject

Korte lijnen

Wij zijn een compacte club makers. We schakelen snel en hanteren korte lijnen tussen de afdelingen.

Ruimte voor expertise

JB Ventures blijft vooroplopen met de allernieuwste mogelijkheden en beschikt over een schat aan ervaring.

Hoge kwaliteit

Onze kracht ligt in industriële producten met hoge vereiste kwaliteit en hoge toegevoegde waarde.

Bekijk onze cases

We vertellen graag meer

Werken bij JB Ventures

Bij JB Ventures zijn mensen ons belangrijkste bezit. Wij streven naar langdurige werkrelaties en investeren veel in de professionele ontwikkeling van onze medewerkers. Eén van onze sterke punten is dat diversiteit van onze medewerkers centraal staat. Wij willen een goede leeftijds-en culturele diversiteit in ons personeelsbestand bereiken. Dit zorgt voor een geweldige interactie tussen mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt, jong talent en senior professionals, wat de sleutel is tot ons succes en voortdurende innovatie stimuleert. Wanneer wij u uitnodigen voor een gesprek, nemen wij de tijd voor een echt gesprek; waar ben je naar op zoek, wat verwacht je van ons als werkgever en wat waardeer je zowel in je persoonlijke als werkzame leven?

Ben jij klaar om grenzen te verleggen en jouw toekomst bij JB Ventures te ontdekken?
Stuur dan een email naar [email protected].