JBVentures.nl » Over ons » Ons beleid

Ons beleid

Wij zijn een organisatie die te allen tijde streeft naar kwaliteit, innovatie, duurzaamheid, continuiteit én tevreden klanten. JB Ventures voldoet daarbij aan de geldende wet-en regelgeving. Om dit te kunnen realiseren hebben we een managementsysteem opgezet, waarin alle kritische momenten op het gebied van kwaliteit en milieu zijn geborgd.

Wat vinden we belangrijk

  • Lean: Dat we een efficiënt en effectief bedrijf zijn. Strak georganiseerd, maar zonder onnodige opsmuk.
  • Ondernemend: Dat we een bedrijf zijn dat bruist van ondernemerschap. Waar mensen zich gedragen alsof het hun eigen bedrijf is en waarbij ook gedacht wordt aan het voortbestaan op lange termijn.
  • Prestatiegericht: Dat we een bedrijf zijn dat een goede grip heeft op haar processen en waar goed wordt samengewerkt binnen, maar ook tussen vakgebieden.
  • Betrokken: Dat onze mensen betrokken zijn en verantwoordelijkheid nemen. Dat we een bedrijf zijn dat bevolkt wordt door goede mensen die hun vak verstaan en trots zijn een deel van JB Ventures uit te maken.
  • Klantgericht: Dat we een bedrijf zijn dat volledig toegewijd is aan haar klanten.

Van idee tot eindproduct

Van idee tot eindproduct is het uitgangspunt in ons MVO beleid. Hiermee geven wij aan dat we verantwoordelijkheid nemen richting onze relaties, onze medewerkers, maar ook richting de omgeving en de maatschappij waarvan wij deel uitmaken. De verantwoordelijkheid om producten en prototypes op een veilige, slimme en verantwoorde wijze te ontwikkelen en vervaardigen. Veilig in de breedste zin van het woord, waarin eenieders gezondheid centraal staat en het ons omringende milieu gerespecteerd wordt.

De drie kernthema`s van Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen; People, Planet en Profit staan centraal in ons beleid.

Uw idee snel in tastbare vorm

Uw idee snel in tastbare vorm

Door korte interne lijnen tussen de verschillende afdelingen, zijn wij in staat om u snel van een tastbaar of functioneel prototype van uw idee of uitwerking te voorzien. Met onze 3D-printing apparatuur zijn wij in staat om u binnen 24/48 uur een prototype te leveren. Neem contact met ons op