JBVentures.nl » Contact » Veelgestelde vragen » Matrijzen » Waarom maken we de matrijzen zelf?

Waarom maken we de matrijzen zelf?

Als we de matrijzen in eigen beheer maken in onze matrijzenmakerij, dan beheren we ook zelf de planning. We zijn zodoende niet afhankelijk van derden. Hiermee hebben we meer grip op het proces en kunnen we leveren binnen de afgesproken termijn. We hebben zo gezegd zelf 'de snelheid in de vingers'.

Waarom matrijzen extern laten maken?

Een matrijs maken kan alleen met de juiste apparatuur en kennis. Dit is dus een klus die u het beste kunt uitbesteden aan een expert zoals JB Ventures. Bij JB Ventures praten we over een spuitgietmatrijs of een siliconenmatrijs. Matrijzen voor spuitgietproductie worden bij ons in eigen beheer of regie geproduceerd zodat onze specifieke kennis en productie-ervaring volledig benut wordt in het gereedschap. We zijn uw One Stop Shopping adres voor productrealisatie van kunststof producten. Matrijzen maken? Neem gerust contact met ons op via 0548 620 880 of via ons formulier

 

One stop shopping

JB Ventures ontwikkelt uw product, realiseert uw prototypes, vervaardigt zelf uw matrijzen en gereedschappen en produceert én assembleert uw product volgens specificatie. Wij zijn uw One Stop Shopping adres voor productrealisatie in kunststof!